понеділок, 26 січня 2009 10:06

В Нігерії загинуло ще 15 футболістів

В неділю в результаті ДТП, що відбувся в нігерійському штаті Плато, загинули 15 гравців одного з місцевих футбольних клубів, передає агентство Reuters з посиланням на Федерацію футболу Нігерії.

Автобус з футболістами клубу з штату Адамава потрапив в ДТП по дорозі на футбольний матч, який повинен був відбутися в столиці країни місті Абуджа. Подробиці події не повідомляються.

Інцидент, відзначає агентство, відбувся в тій же області, де минулого місяця в схожому ДТП загинули дев"ять футболісток місцевої жіночої команди і двоє тренерів.

Нігерійські дороги вважаються одними з найнебезпечніших для руху в світі. Щорічно в ДТП на дорогах країни гинуть щонайменше 5 тисяч чоловік. Плачевний стан дорожнього покриття і поганий стан автомашин Нігерії посилюється ще і тим, що за кермо автомобіля в Нігерії може сісти практично будь-який охочий, заплативши встановлену державою суму в 50 доларів.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «В Нігерії загинуло ще 15 футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути