Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2010 08:37

У київському дербі "Динамо" розгромило "Оболонь"

У київському дербі "Динамо" розгромило "Оболонь"

Київське "Динамо" з рахунком 4:0 обіграло "Оболонь" у матчі 25-го туру Чемпіонату України.

Динамівці відкрили рахунок вже на 9-й хвилині гри. Після подачі кутового Андрій Шевченко в боротьбі із захисником примудрився завдати несильний, але точний удар головою у верхній кут воріт.

Через десять хвилин "Динамо" забило другий м"яч, але арбітр відмінив гол Тіберіу Гіоане через офсайд. Втім, динамівці все ж зуміли забити ще до перерви. Шевченко, отримавши пас у штрафний від Романа Єременка, сильно пробив у верхній кут і оформив дубль. Відзначимо, що за перший тайм "Оболонь" не завдала жодного удару по воротах Олександра Шовковського.

Після перерви наставник "Оболоні" повністю оновив правий фланг, випустивши Котенко і Васильєва. На початку другого тайму "пивовари" більше контролювали м"яч, але на підступах до штрафної "Динамо" комбінаційної гри не виходило. Втім, дуже скоро динамівці повернули собі ігрову перевагу, яка втілилася в третій гол. На 62-й хвилині Жерсон Маграо обіграв у бічної лінії штрафної захисника і з гострого кута направив м"яч точно під поперечину воріт Товта.

Ще через дві хвилини Шевченко міг оформити хет-трик, але м"яч після його удару влучив прямо у воротаря. На 70-й хвилині "Оболонь" мала шанс скоротити розрив у рахунку, але Шовковський врятував свою команду після удару Ониська.

А за сім хвилин до кінця гри "Динамо" довело рахунок до розгромного. Після прострілу Андрія Несмачного Шевченко не зумів як слід пробити, і м"яч опинився у Романа Зозулі, який спокійно переправив його в сітку.

Чемпіонат України, 25-й тур

"Оболонь" - "Динамо" - 0:4 (0:2)

"Оболонь": Товт, Лєнь (Васильєв, 46), Лозинський, Яворський, Конюшенко, Рожок, Валєєв, Комльонок, Куценко, Сибіряков (Котенко, 46), Онисько

"Динамо": Шовковський, Данило, Михалик, Бетао, Маграо, Гіоане (Хачеріді, 64), Вукоєвич, Єременко (Зозуля, 78), Нінкович, Ярмоленко (Несмачний, 72), Шевченко

Голи: 0:1 - Шевченко, 0:2 - Шевченко (41), 0:3 - Маграо (62), 0:4 - Зозуля (83)

Попередження: Маграо (63)

За матеріалами news.liga.net, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «У київському дербі "Динамо" розгромило "Оболонь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути