середа, 15 липня 2009 09:33

У Кахи Каладзе народився син

У Кахи Каладзе народився син

У капітана футбольної збірної Грузії та захисника італійського клубу "Мілан" Кахи Каладзе народився син. Вага новонародженого - 3,8 кг

Дитину назвали Леваном - на честь молодшого брата Кахи Каладзе, який в 21-річному віці в травні 2001 року був викрадений злочинцями в Тбілісі з метою отримання викупу і через декілька тижнів був убитий на околиці міста.

"Ні Каха, ні його батьки не просили мене назвати нашого сина ім"ям Левана, я сама ухвалила таке рішення, знаючи про те, як багато для Кахи означав його брат", - сказала Анукі, дружина Кахи.

Анукі 19 років. У 2007 році вона стала переможницею загальногрузинського конкурсу "Фотомодель-2007", потім перемогла у відбірному конкурсі міжнародного модельного агентства "Еліт" в Грузії і отримала право працювати в міланському відділенні "Еліт". У Мілані вона познайомилася з Кахою і в 2008 році вони одружилися.

Каха останніми роками паралельно з футболом займається бізнесом, володіє одним з престижних ресторанів в Мілані, має багатоповерховий готель на курорті Кобулеті (Грузія), володіє журналом мод і готелем у Києві. У травні 2008 року він заснував компанію "Кала-Капітал", яка займається будівництвом, відкрив в Тбілісі комерційний банк "Прогрес банк".

За матеріалами Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Кахи Каладзе народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути