Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2009 18:00

Каха Каладзе погрожував журналісту

Каха Каладзе погрожував журналісту

Родичі грузинського легіонера італійського футбольного клубу "Мілан" Кахи Каладзе завдали журналістові тбіліської спортивної газети "Лело" Нукрі Мепарідзе словесної образи і заборонили йому писати статті про Каху Каладзе.

За словами журналіста, роздратування родичів футболіста викликав опублікований ним дайджест італійської преси, в якому приводиться негативна оцінка гри Каладзе в матчі "Інтер" - "Мілан". Італійська преса охарактеризувала гру Каладзе як "страшне шоу".

За твердженням Нукрі Мепарідзе, наступного дня після виходу цього номера "Лело", в редакцію подзвонив батько футболіста, Карло Каладзе, який говорив з редактором газети "грубим тоном".

Мені подзвонив начальник особистої охорони Кахи Каладзе і зробив дивну пропозицію

"Наступного дня після цього дзвінка, в редакцію прийшов чоловік, який назвав себе представником Карло Каладзе. За його ініціативою, пан Карло зв"язався зі мною по телефону, але розмови не вийшло. Він почав лаятися", - розповів журналіст.

"Після цього випадку, - продовжив свою розповідь Нукрі Мепарідзе, - мені подзвонив начальник особистої охорони Кахи Каладзе на ім"я Гела і зробив дивну пропозицію: щоб я до кінця життя не писав про Каху Каладзе ні погане, ні хороше".

За словах Нукрі Мепарідзе, подібна пропозиція, фактично, рівносильна погрозі.

В той же час в грузинській пресі з"явилися коментарі самого Кахи Каладзе, в яких футболіст стверджує, що газета "Лело" цілеспрямовано публікує статті проти нього". В інших газетах про мене не написано нічого поганого! Чому я говорю саме про "Лело"? Одна справа - критика, але коли ти переходиш на особисте, це вже некрасиво. Всі повинні знати своє місце і межі!", - заявляє грузинський футболіст в інтерв"ю presa.ge.

Редактор "Лело" Тенгіз Гачечиладзе, зі свого боку, вимагає, щоб Каха Каладзе довів висунуте стосовно газети звинувачення. Якщо футболіст не зможе це зробити, тоді слід чекати, що справа дійде до суду.

"У такому разі, ми зажадаємо від Каладзе сплати символічної компенсації - 50 тетрі. Саме стільки коштує один екземпляр "Лело", - заявив редактор газети в бесіді з media.ge.

За матеріалами terrikon, cissoccer

Зараз ви читаєте новину «Каха Каладзе погрожував журналісту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути