Ексклюзиви
пʼятниця, 06 лютого 2009 10:27

У гравця збірної Росії вкрали 2,5 млн

Півзахисник пітерського "Зеніту" Роман Широков став жертвою підмосковних квартирних злодіїв.

У 27-річного гравця та його нареченої окрім великої суми грошей злодії вкрали найдорожче - обручки.

Цей неприємний інцидент з відомим російським футболістом, який захищав кольори національної збірної на Чемпіонаті Європи, - 2008, трапився, коли він був у від"їзді. Поки гравець знаходиться на зборах у Туреччині, злодії обікрали його квартиру в підмосковному Дєдовську.

Загальний збиток склав 2 мільйони 500 тисяч р.

Із заявою про крадіжку в міліцію звернулася 25-річна наречена Романа Катерина. Дівчина розповіла, що приїхала з Пітера у невелике підмосковне містечко, щоб відвідати рідних (тут народилися та виросли закохані). Щоб не турбувати близьких, Катерина зупинилася у квартирі Романа, яку подарували йому батьки, а вранці пішла у гості.

- Ввечері я повернулася і виявила, що за цей час злодії підібрали ключі до замку і вкрали все коштовне, що було в будинку! - розповіла засмучена дівчина оперативникам.

Кільця

Здобиччю зловмисників - велика сума грошей - півмільйона рублів, шуба Катерини за 12 тисяч доларів та коштовні ювелірні прикраси: кілька кілець, жіночий годинник, сережки. Але найнеприємніше, що квартирні злодії вкрали у Романа та Катерини обручки.

- Ми хотіли одружитися цього літа, - зізналася міліціонерам засмучена наречена футболіста. - А тут таке... Кільце Романа коштувало 40 тисяч, а моє з діамантами - 150. Доведеться тепер купувати нові. Але це таке, купимо, ось тільки... Кажуть, що це погана прикмета. Добре ще, що злодії не чіпали моє весільне вбрання!

Загальний збиток, що нанесли грабіжники сім"ї футболіста, склав 2 мільйони 500 тисяч рублів.


life.rufontanka.ru
Зараз ви читаєте новину «У гравця збірної Росії вкрали 2,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути