четвер, 07 липня 2011 13:40

"У гравців "Шахтаря" увійшло в норму звинувачувати в поразках усіх, крім себе" - Ребров

"У гравців "Шахтаря" увійшло в норму звинувачувати в поразках усіх, крім себе" - Ребров

Відомий у минулому нападник, а нині тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів, що задоволений дебютом Лукмана Аруни у складі "біло-блакитних", а також здивувався висловлюванням гравців донецького "Шахтаря" після поразки від киян у матчі за Суперкубок Україна - 1:3 .

"Я завжди говорив, що протистояння "Динамо" і "Шахтаря" настільки принципові, що статус гри особливого значення не має, - розповів Ребров. - На мій погляд, ми переграли суперника у справі, і не має значення, які відмовки використовував після матчу "Шахтар". Неприємно, що для підопічних Луческу вже увійшло в норму після кожної поразки, не соромлячись у виразах, звинувачувати в поразці всіх, крім себе. Такі моменти не тільки не прикрашають наш футбол, а вбивають сенс гри".

За словами Реброва, "Динамо" зробило правильні висновки з минулого сезону, а в цьому - має намір відібрати у "Шахтаря" всі національні титули.

"Матч за Суперкубок показав, наскільки ми налаштовані виграти всі турніри в цьому році, - заявив один з помічників Юрія Сьоміна. - Команда виглядала дуже гідно і перемогла заслужено. Хоча, я не думаю, що в минулому сезоні "Динамо" грало провально. Просто в найвідповідальніші моменти не вистачало трішки везіння. Після матчу за Суперкубок приємно було усвідомити, що гравці винесли з минулого сезону уроки і зробили правильні висновки".

Сподобалися Реброву і дії в матчі за Суперкубок новачка команди - нігерійського півзахисника Лукмана Аруни.

"Аруна чудово вписався в гру "Динамо". За ним ми спостерігали давно і, повірте, якщо вирішили підписати контракт з футболістом, то він цього гідний. Тренерський штаб розраховує на цього футболіста і, коли Aруна набере оптимальну форму, зможе значно підсилити гру команди", - сказав Сергій Ребров.

Зараз ви читаєте новину «"У гравців "Шахтаря" увійшло в норму звинувачувати в поразках усіх, крім себе" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути