середа, 06 липня 2011 09:59

"Динамо" показало, що воно сильніше, ніж раніше" - Срна

"Динамо" показало, що воно сильніше, ніж раніше" - Срна

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна пояснив причини поразки своєї команди від київського "Динамо" (1:3) у матчі за Суперкубок України:

"Я вітаю "Динамо" з перемогою. Але до наших хлопців теж не повинно бути претензій. Минулого сезону ми виграли і Суперкубок, і чемпіонат, і Кубок України. Але це історія, і вона забувається, а ми дивимося в майбутнє, ми дивимося вперед. Нам знову потрібно виграти чемпіонат країни, а це буде дуже складно.

Сьогодні "Динамо" показало, що воно сильніше, ніж раніше. Але я все одно вірю у свою команду, ми створили багато моментів, хоча, на жаль, багато чого не змогли реалізувати. Якщо ми хочемо обійти "Динамо", потрібно частіше забивати.

Суперкубок, звичайно, важливий для "Шахтаря". Але я вважаю, що за цей трофей повинні боротися команда, яка виграла чемпіонат, і команда, яка завоювала Кубок України. А якщо це один і той же клуб, то не бачу сенсу цього змагання. Хоча все одно складно програвати. Проте ми намагалися, можливо позначилася деяка розслабленість після минулого сезону, будемо робити висновки.

Дуже шкода, що так багато вболівальників "Шахтаря" не побачили нашої перемоги. Але я вважаю, що ми показали кращу гру, ніж "Динамо", створили більше моментів. На жаль, моменти не рахуються, потрібні голи."

Нагадаємо, київське "Динамо" перемогло донецький "Шахтар" з рахунком 3:1, ставши володарем Суперкубка країни.

Суперкубок України в 2011 році розігрується вже увосьме. Раніше "Динамо" виграло чотири трофеї, а "Шахтар" - три.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" показало, що воно сильніше, ніж раніше" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути