вівторок, 05 липня 2011 14:55

Фахівці ставлять на "Шахтар" у матчі за Суперкубок України

Фахівці ставлять на "Шахтар" у матчі за Суперкубок України

Напередодні сьогоднішнього матчу за Суперкубок України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем" прогнозами на цей поєдинок у традиційній рубриці видання "КОМАНДА" поділилися колишні гравці суперників.

Олександр Заваров, колишній півзахисник "Динамо": "2:1. Думаю, "Шахтар" візьме гору над "Динамо", адже наприкінці попереднього сезону донеччани були сильніші киян і впевнено переграли їх у фіналі Кубка України. На мій погляд, команда Мірчі Луческу має зберегти форму, в якій вона закінчувала попередній чемпіонат, і за інерцією вдало увійти в новий сезон, стартувавши завоюванням Суперкубка".

Ігор Петров, колишній нападник "Шахтаря": "2:1. Говорячи про поєдинки "Динамо" і "Шахтаря", не варто нагадувати, що кожне їхнє протистояння є вкрай принциповим і напруженим. А що стосується самої гри, то тут буде цікаво глянути, хто більше готовий до сезону і показує кращий футбол. На мій погляд, донеччани трохи краще підготовлені і виглядають краще".

Олександр Мелащенко, колишній нападник "Динамо": "1:1. На початку сезону досить непросто оцінити потенціал обох команд і спрогнозувати результат поєдинку. Зараз команди тільки втягуються в серйозну роботу, тому навряд від цього поєдинку варто чекати інтригуючої гри та гольової феєрії. Думаю, в основний час буде нічия, а доля Суперкубка вирішиться в серії пенальті".

Ігор, Дуляй, колишній півзахисник "Шахтаря": "1:0. На сьогодні "Шахтар" дещо сильніший за "Динамо", і, на мій погляд, гірники переможуть із мінімальною перевагою. Один з головних козирів донеччан - висококласні футболісти, які являють собою міцний згуртований колектив. Саме зіграність є чималою перевагою команди Мірчі Луческу".

Нагадаємо, гра відбудеться 5 липня в Полтаві на стадіоні "Ворскла" імені Бутовського. Початок гри о 21:00. Пряма трансляція на каналі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Фахівці ставлять на "Шахтар" у матчі за Суперкубок України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути