середа, 06 липня 2011 14:46

"Аруна вміє грати у футбол" - Морозов

"Аруна вміє грати у футбол" - Морозов

У вівторок, 5 липня, київське "Динамо" перемогло донецький "Шахтар" у матчі за Суперкубок України — 3:1. Поєдинок пройшов у Полтаві.

"Виставковий матч, який не має першочергового значення - каже "Cazeta.ua" заслужений тренер України Сергій Морозов, - чемпіонат і Кубок України важливіші. Зіграли хороші, однакові команди. Рахунок на користь "Динамо", але "Шахтар" вищий класом. Перемогла команда, яка більше цього прагнула. Динамівці хотіли взяти моральний реванш за невдачі минулого сезону.

"Шахтар" створив багато моментів, але не зміг їх реалізувати. Були простріли з флангу, Коста не реалізував свій момент.

У "гірників" був дуже складний минулий сезон. Зараз у команді ще продовжується період адаптації новачків, які прийшли у "Шахтар". Ракицький зіграв перший матч після відпочинку. Ще не готовий Чигринський. Є нюанси у підготовці бразильців. Луческу зараз втягує їх у сезон. Вони ще не повністю готові.

У "Динамо" виділив би Вукоєвича, Єрьоменка, Гусєва та Шовковського. У "гірників" - Ракицького, Вілліана і Косту. Сподобалось як зіграв після травми Фернандіньйо. Справа навіть не у забитому м'ячі. Зараз бразилець практично повністю відновився від травми."

У "Динамо" дебютував новачок — нігерійський півзахисник Лукман Аруна.

"Важко оцінити його за одним матчем. Видно, що він вміє грати у футбол. Подивимося, як він впишеться у команду. Вважаю, динамівці зробили правильно, що повернули Діакате. Він підказував Даніло Сілві справа і опорним півзахисникам."

Матч за Суперкубок Шевченко просидів у запасі.

"В Андрія є досить досвіду, щоб він грав за "Динамо" і допомагав команді. Він заслужив грати, навіть якщо є якісь нюанси пов'язані з підготовкою. Це ім'я з яким треба рахуватися. Якщо не буде знайдено компромісу між Сьоміним і Шевченком, то це буде не на користь київського клубу."

У п'ятницю, 8 липня, стартує перший тур нового сезону в українській Прем'єр-лізі.

"Не виключено, що доля другого місця у чемпіонаті може вирішитися у центральному поєдинку туру між "Динамо" та "Металістом". Він може суттєво вплинути на підсумок чемпіонату", - вважає Сергій Юрійович.

Зараз ви читаєте новину «"Аруна вміє грати у футбол" - Морозов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути