четвер, 03 листопада 2011 14:58

"У Дніпропетровську думали, що я родич ван Дамма" - захисник "Стандарта"

"У Дніпропетровську думали, що я родич ван Дамма" - захисник "Стандарта"

Як і "Ворскла" в Льєж, "Стандард" добирався в Україну не без пригод. Дорога до Полтави зайняла хоч і не 20 годин, але гостям і дев'яти вистачило для маси вражень, пише "Сегодня".

Спочатку бельгійці літаком долетіли від Льєжа до Дніпропетровська, а далі двома автобусами поїхали у Полтаву. Правда, в Дніпрі ще годину чекали, адже загубився багаж.

Хоча захисникові "Стандарда" Йєллі ван Дамму нудьгувати в цей час не довелося. Побачивши, як звучить його прізвище, працівники аеропорту вишикувалися в чергу за право з ним сфотографуватися.

"Думали, я родич зірки Голлівуду", - усміхається Йєллі. А його партнер по обороні Горо зазначив: "Довга дорога не може бути виправданням у разі невдачі. Українці добиралися до нас 20 годин, не тренувалися і здобули нічию".

Нагадаємо, що матч у Льєжі закінчився - 0:0.

Через перебір карток у "Ворскли" не зіграє Безус, який забив "ножицями" "Металісту". Але на апетиті Миколи Павлова це не відбилося:

"Завдання - перемогти. Тоді у нас будуть шанси вийти з групи. Проблема в іншому - ми дізналися, що наші молоді хлопці, проявивши себе, уклали угоди з агентами. Я висловив гравцям свою думку, вони розірвали ці контракти, але агенти продовжують стягувати з них гроші. І зараз дехто з гравців думає не про футбол, а про те, як вийти з цієї ситуації. Якщо це не припиниться, я назву прізвища цих агентів - нехай країна знає, як вони працюють".

Поєдинок "Ворскла" — "Стандарт" пройде сьогодні у Полтаві о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «"У Дніпропетровську думали, що я родич ван Дамма" - захисник "Стандарта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути