Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2011 13:48

Матч "Динамо" - "Бешикташ" покажуть повністю, якщо "Ворскла" не заб'є

Матч "Динамо" - "Бешикташ" покажуть повністю, якщо "Ворскла" не заб'є

Сьогодні, 3 листопада, ввечері київське "Динамо" та полтавська "Ворскла" почнуть свої поєдинки у Лізі Європи в один час - о 20.00. Матчі у форматі переклички транслюватиме канал "2+2".

Цей факт викликав невдоволення багатьох фанів. Однак, як розповів керівник департаменту спортивних проектів групи компаній "1+1" Степан Щербачов, пропорція між двома трансляціями буде 95% до 5% на користь "Динамо". І це в гіршому випадку.

"Ми будемо включатися у матч "Ворскла" — "Стандард" тільки у тому випадку, якщо там буде забитий гол. Плюс, якщо станеться щось екстраординарне: хтось отримає червону картку, наприклад. Але не факт. Тому, якщо у матчі у Полтаві не буде забито голів, прихильники "Динамо" побачать матч своєї команди повністю. А фани "Ворскли" можуть спокійно подивитися гру в записі", - сказав Щербачов.

Відповідаючи на питання, чому не можна було провести трансляцію матчу "Бешикташ" - "Динамо" на каналі "1+1", а матч "Ворскла" - "Стандард" показати у прямій трансляції на каналі "2+2", Щербачов сказав: "Така концепція підходу до цих подій групи каналів".

Нагадаємо, матч "Металіст" — "Мальме" розпочнеться о 22:05. Його також транслюватиме канал "2+2".

Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - "Бешикташ" покажуть повністю, якщо "Ворскла" не заб'є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути