четвер, 03 листопада 2011 11:50

Ліга Європи. Фахівці прогнозують "Ворсклі" першу перемогу

Ліга Європи. Фахівці прогнозують "Ворсклі" першу перемогу

Напередодні сьогоднішнього матчу 4-го туру групового турніру Ліги Європи між полтавською "Ворсклою" і бельгійським "Стандардом" прогнозами на цей поєдинок у традиційній рубриці видання "КОМАНДА" поділилися колишні гравці українських клубів.

Олег Кузнєцов, колишній захисник "Динамо": 2:1

Сергій Мізін, екс-півзахисник "Карпат": 1:0

Едуард Цихмейструк, екс-півзахисник ЦСКА: 1:0

Олександр Мелащенко, екс-форвард "Динамо": 1:0

У даному випадку чотири з чотирьох передрікають полтавчанам першу вікторію в групі Ліги Європи над лідируючим у квартеті "Стандардом".

Так, Едуард Цихмейструк думає, що Микола Павлов зробить ставку саме на оборону (і ставка ця зіграє), а в атаці ворсклянам вдасться забити потрібний м'яч. З ним згодні й інші, лише Олег Кузнецов прогнозує господарям поля пропущений м'яч, але два забитих у відповідь.

Взагалі, на думку фахівців, "Ворскла" повинна взяти гору саме завдяки належному психологічному настрою і правильній підготовці до гри, а також бійцівським якостям підопічних Павлова і відмінною підтримкою з боку полтавчан.

Той же Цихмейструк вважає, що команда і в минулому турі була близька до виграшу, і тепер, на своєму полі, зможе здобути першу перемогу у груповому етапі Ліги Європи. Не завадить цьому і певна фізична втома у світлі трохи незвичного для "Ворскли" щільного графіку виступів.

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Фахівці прогнозують "Ворсклі" першу перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути