пʼятниця, 31 січня 2014 12:58

У "Динамо" заявили про великий ризик переносу матчу з "Валенсією"

У "Динамо" заявили про великий ризик переносу матчу з "Валенсією"
"Не думаю, що донеччани будуть вболівати за "Динамо" - Семененко ФОТО: dynamo.kiev.ua

Віце-президент київського "Динамо" Олексій Семененко в ефірі радіо "Промінь" прокоментував ситуацію щодо можливого перенесення першого матчу 1/16 Ліги Європи "Динамо" - "Валенсія" з Києва в інше місто або країну. Нагадаємо, цей поєдинок повинен відбутися 20 лютого.

"Є великий ризик того, що матч у Києві не відбудеться. Коли ми про це дізнаємося остаточно? Про це нас УЄФА ще не інформувало, але я думаю, що це буде 8-10 лютого. Ми вже розглядаємо кілька варіантів того, де можна буде проводити матч, але про це ще говорити рано.

Наприклад, якщо УЄФА дозволить проводити матч в Україні, чи можна говорити про те, що один з варіантів перенесення - Львів? Ні. Там такі ж соціально-політичні проблеми як і в столиці. Чи зможе "Динамо" провести свій матч у Донецьку або у Харкові? Для мене це питання риторичне. Нам потрібна підтримка вболівальників, але я не думаю, що донеччани будуть вболівати за "Динамо", так само, як і навряд чи підтримували б наші вболівальники на "Олімпійському" донецький "Шахтар".

Якщо ж шукати місце проведення за кордоном, то там вже спрацьовують і важелі бізнесу - де будуть кращі умови там і будемо грати.

Взагалі ж все залежить від рішення УЄФА. Скажу тільки, що у нас вистачає досвіду, щоб у Києві за один день організувати матч на "Олімпійському", - розповів Семененко.

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" заявили про великий ризик переносу матчу з "Валенсією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути