середа, 29 січня 2014 13:21

На стадіоні "Динамо" повісили портрет Лобановського
27

На стадіоні київського "Динамо" повісили плакат Валерія Лобановського. Арена носить ім'я тренера. Валерій Васильович зображений у костюмі. Над головою наставника є напис "Лобановський назавжди!". Біля плакату стоять свічки та букети червоних гвоздик.

У результаті сутичок мітингувальників із силовиками на вулиці Грушевського постраждала частина колонади стадіону, у тому числі згорів портрет Лобановського. Поряд знаходиться пам'ятник тренера. Раніше він стояв біля входу на стадіон, але клуб вирішив перенести його на місце фан-шопу.

За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса тут його можуть побачити більше людей. Зараз пам'ятник загорнений у брезент, який з одного боку покрився кіркою з льоду. Раніше невідомі одягли Лобановського у каску та окуляри, почепили на шию прапор України. Це викликало негативну реакцію у суспільстві.

"Ні, за одну добу стадіон не відновиш. Треба місяць, щоб привести все у порядок", - каже один із мітингувальників біля барикад на Грушевського. Чоловіки обговорюють заяву прихильника Євромайдану Петра Порошенка, який пообіцяв за одну добу відновити бруківку на Грушевського та відремонтувати стадіон.

У свою чергу Ігор Суркіс заявив, що зараз головне уникнути жертв, а стадіон клуб може і сам відновити. Перша команда "Динамо" не проводить на цій арені свої домашні матчі. Кияни грають на "Олімпійському" з 2012-го року.

Нагадаємо, що стадіон опинився практично в епіцентрі протистояння мітингувальників із силовиками. Бої між сторонами точилися навіть на колонаді.

Зараз ви читаєте новину «На стадіоні "Динамо" повісили портрет Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути