четвер, 30 січня 2014 10:43

Богуш став гравцем "Ворскли"

Богуш став гравцем "Ворскли"
Станіслав Богуш підписав з "Ворсклою" контракт на півтора року ФОТО: dynamo.kiev.ua

Колишній воротар київських "Динамо" та "Арсеналу" Станіслав Богуш підписав контракт з полтавською "Ворсклою". За інформацією клубного сайту полтавчан, угода укладена терміном на півтора року.

"Мої представники обговорили деталі особистого контракту з керівництвом полтавського клубу і все відбулося, - сказав 30-річний воротар. - Перший раз я приїжджав сюди у листопаді, коли з'явилися проблеми в "Арсеналі". Необхідно було підтримувати форму, і я тренувався з "Ворсклою".

Не приховую, були у мене різні варіанти працевлаштування, але зовсім не хотілося їхати кудись далеко від дому. Для мене головне - тренерська довіра. А фінансові моменти залагодили буквально щойно. Тепер я гравець "Ворскли", з чим можете мене привітати.

Хочу затриматися тут довше, ніж в "Арсеналі", де мені вдалося зіграти всього один матч. По суті, у мого нового клубу є амбіції боротися за місце у першій п'ятірці. Будемо намагатися виконувати поставлені завдання", - сказав Богуш.

Досьє

Богуш Станіслав Олександрович

Дата народження: 25.10.1983

Зріст: 192 см

Вага: 84 кг

Кар'єра: 1999-2008 "Металург" (Запоріжжя), 2008-2013 "Динамо" (Київ), з січня 2014 року - гравець "Ворскли" (особистий контракт воротаря з полтавським клубом розрахований на півтора року).

У складі київського "Динамо" Богуш виграв чемпіонство України у сезоні 2008/2009, в 2008 -му році, на думку ряду вітчизняних спортивних ЗМІ, названий кращим вартовим країни. Має досвід виступів у молодіжній та національній збірних України, а також в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «Богуш став гравцем "Ворскли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути