пʼятниця, 11 січня 2013 21:05

Суркіс: "Динамо" більше не потрібні ель-Каддурі, Богуш і Юссуф

Суркіс: "Динамо" більше не потрібні ель-Каддурі, Богуш і Юссуф
"Динамо" готове відпустити Айїлу Юссуфа безкоштовно. Фото: sport-express.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що анонсований раніше ЗМІ перехід центрального захисника збірної Швеції та італійського "Дженоа" Андреаса Гранквіста може не відбутися. Клубу зараз не потрібні нові футболісти.

Також бос "Динамо" заявив, що відпустить безкоштовно Бадра ель-Каддурі, Станіслава Богуша і Айїлу Юссуфа, якщо на них знайдеться бажаючий.

"Нашу розмову з Олегом Блохіним я напередодні почав із питання: "Чи задоволені ви проведеною до цього моменту трансферною кампанією?" Тренер відповів позитивно. Скажу вам більше: Блохін зараз сумнівається, чи є необхідність в придбанні ще одного центрального захисника...", - сказав Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безус отримав у спадок "десятку" Мілевського

"Днями ми дізналися, що, виявляється, можемо заявити на весняну стадію Ліги Європи ще трьох гравців - у тому числі Домагоя Виду. Також нам, судячи з усього, зможуть допомогти в цьому турнірі Євген Селін із Романом Безусом. Ну, а якщо на решту новачків ми зараз можемо розраховувати тільки в чемпіонаті, чи є резон поспішати і купувати ще двох-трьох футболістів узимку?", - цитує Суркіса "Спорт-Експрес в Україні".

Президент "Динамо" також розповів про долю ель-Каддурі, Богуша та Юссуфа.

"З'явиться підходящий варіант - не візьму за них ні копійки: ці хлопці чимало свого часу зробили для нашого клубу. Але якщо варіантів не буде - вони залишаться у Києві до закінчення контрактів і, якщо така доля їх влаштовує, будуть грати за "Динамо-2" і молодіжний склад, як би парадоксально це не звучало", - зазначив Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс: "Динамо" більше не потрібні ель-Каддурі, Богуш і Юссуф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути