четвер, 30 січня 2014 18:45

Французький захисник "Динамо" повернувся на батьківщину

Французький захисник "Динамо" повернувся на батьківщину
Бенуа Тремулінас виступатиме за "Сент-Етьєн" на правах оренди ФОТО: sport-express.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив, що французький захисник Бенуа Тремулінас перейде у "Сент-Етьєн" до кінця сезону на правах оренди з правом викупу.

"Цей клуб вийшов на нас з пропозицією, що влаштували і "Динамо", і самого гравця, - сказав Суркіс. - Тремулінас не мав минулої осені достатньої ігрової практики, а зараз, з урахуванням рівня Євгена Макаренка та повернення після важкої травми Євгена Селіна, конкуренція на позиції лівого захисника загостриться ще сильніше.

А з точки зору ліміту на легіонерів у нашому чемпіонаті, Олег Блохін, судячи з усього, буде віддавати перевагу українським гравцям.

Переговоривши з футболістом, який не приховував, що хотів би не просто мати ігрову практику, а й більше перебувати на очах тренера збірної Дідьє Дешама, я вирішив дати згоду на оренду Тремулінаса в "Сент-Етьєн".

Там, наскільки я розумію, йому зараз обіцяють стабільне місце в складі. А якщо влітку французи не викуплять його, то Бенуа знову повернеться до Києва."

За даними "СЭ" в Украине", піврічна оренда Тремулінаса обійдеться "Сент-Етьєну" в мільйон євро, а подальший викуп його трансферу - у 4 мільйони.

Зараз ви читаєте новину «Французький захисник "Динамо" повернувся на батьківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути