субота, 01 вересня 2012 16:05

"У "Динамо" є слабкості, спробуємо їх використати" - Луческу

"У "Динамо" є слабкості, спробуємо їх використати" - Луческу
Луческу: "Динамо" добре і організовано обороняється". Фото: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу оцінив форму київського "Динамо" перед матчем восьмого туру чемпіонату України зі своєю командою, який пройде в неділю на "Донбас Арені".

"У грі проти такого суперника всі фактори будуть важливі. В першу чергу, це буде матч, в якому футболісти обох команд покажуть на полі весь свій потенціал.

Чекає боротьба за кожен м'яч, багато чого буде залежати, звичайно ж, від суддівства і від того, як буде арбітр інтерпретувати єдиноборства й ігрові моменти. Звичайно, ми граємо вдома, при наших глядачах. Хотілося б, щоб наші футболісти діяли правильно і не реагували на публіку, коли вона їх підганяє", - говорить Луческу

На боці "Динамо" буде фізична міць. Плюс останнім часом у киян видно дуже хороша організація оборонних дій. Вони вміють проводити швидкі контратаки. Ідейе забиває практично в кожній грі. Також можу відзначити Гусєва і Ярмоленка, які підтримують його і доставляють м'яч в лінію атаки.

Але є у "Динамо" і слабкості, які ми спробуємо використовувати. Ми не можемо відмовитися від нашого стилю гри і не будемо цього робити. Єдине, з великою увагою потрібно діяти на футбольному полі", - зазначив тренер.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться 2 вересня на "Донбас Арені" о 19:30. Трансляція на телеканалах "Футбол" і "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" є слабкості, спробуємо їх використати" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути