вівторок, 28 серпня 2012 18:29

Фанам "Динамо" в Донецьку влаштують фейсконтроль та перевірку на тверезість

Фанам "Динамо" в Донецьку влаштують фейсконтроль та перевірку на тверезість
"Динамо" в Донецьку підтримають 1500 фанів. Фото: white-blue.kiev.ua

У неділю, 2 вересня, гостьовий сектор "Донбас Арени" пустувати не буде Донецьк чекає прибуття 1500 фанів "Динамо". Така кількість квитків було передано київському клубу, повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

Для вболівальників "Динамо" будуть виділені не тільки окремі сектори на стадіоні, але також і місця на стоянці. "Це окремі ділянки, де вони зможуть залишити автотранспорт, - розповів начальник служби безпеки" Донбас Арени "Сергій Бургела. - Для гостей передбачені окремі камери схову і власна сегрегаційній зона, за якою вони потраплять на шостий рівень стадіону до своїх секторів. При вході на "Донбас Арену" на гостей чекає перевірка квитків, фейс і огляд.

Слід зазначити, що без квитка гості не зможуть потрапити на стадіон. Не пропустимо людей, що прийшли до нас в нетверезому вигляді, - продовжує Сергій Бургела. - Наші правила всі знають, вони прості і зовсім не суворі. Наприклад, межа допустимого банера, який можна пронести з собою, - 1,5 на 2 метри. Це стандартні розміри".

У гостьових секторах, як і в інших, всі дії вболівальників документуються і фіксуються на відеокамери. Зі зрозумілих причин гостьовій зоні служба безпеки приділяє особливу увагу.

Якщо вболівальник порушує правила перебування на "Донбас Арені" або вчиняє протиправні дії, він буде затриманий і виведений зі стадіону. Якщо людина веде себе некоректно, але в той же час його дії не несуть загрози іншим уболівальникам, його можуть затримати після матчу.

Нагадаємо, гра між "Шахтарем" і "Динамо" відбудеться 2 вересня на "Донбас Арені". Зустріч транслюватиме телеканал "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Фанам "Динамо" в Донецьку влаштують фейсконтроль та перевірку на тверезість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути