пʼятниця, 01 жовтня 2010 20:57

"У "Динамо" не той склад, щоб посипати голову попелом" - Попов

"У "Динамо" не той склад, щоб посипати голову попелом" - Попов
Центральним поєдинком 12-го туру Прем"єр-ліги України стане зустріч "Шахтаря" та "Динамо". Матч пройде у неділю, 3 жовтня, на "Донбас Арені".
До гри команди підійдуть з різним настроєм. "Гірники" у Лізі Чемпіонів розгромили португальську "Брагу" - 3:0, а "Динамо" поступилося тираспольському "Шерифу" у Лізі Європи — 0:2.

"Навряд чи "Шахтареві" буде легше, - каже журналістам замісник генерального директора чемпіонів України Анатолій Попов після жеребкування національного Кубка. - Динамівці захочуть реабілітуватися, тому в матчі з "гірниками", вони викладуться на всі 100%. Думаю, поєдинок буде бойовим. Він завжди такий, а в силу поразки від "Шерифа" гра матиме додаткову мотивацію. Нас чекає цікава і непередбачувана гра.

У київського "Динамо" не той склад, щоб посипати голову попелом. У команді є сильні, добре підготовлені, досвідчені гравці. Футболісти захочуть себе продемонструвати і позитивним результатом у грі з "Шахтарем" перекрити невдачу в Лізі Європи."

За словами Анатолія Попова, у "Шахтаря" також не буде проблем з перелаштуванням на внутрішній чемпіонат після успішної гри в Європі.

"Перебудовуватися не треба. Гра з "Динамо" не нижча за рівнем матчу з "Брагою", з усією повагою до португальської команди. "Динамо" - це суперклуб, в якому грають кваліфіковані футболісти. Такі поєдинки завжди мають свій підтекст, адже у спортивному плані сперечаються Донецьк та Київ. Матч цих команд, в якому б вони стані не перебували, завжди виноситься за дужки."

"Шахтар" крім рідних стін має ще перевагу у більшій кількості часу для підготовки. Кияни свій євроматч грали у четвер, "гірники" гостювали у Португалії у вівторок.

"У принципі, для відновлення ситуація сприятливіша саме для "Шахтаря". Але знову ж таки, всі ці умовності відходять на інший план, коли грає не стільки фізичний стан гравців, а психологічний, адже футболісти можуть викластися з останніх сил.

Сьогодні лавка запасних у "Динамо" короткувата у зв"язку з травмами багатьох футболістів. Але у команди є достатній резерв, щоб ввести у склад 4-5 гравців. Вони можуть себе проявити. У футболі є багато випадків, коли футболістів, яких кидають у таке пекло заявляють про себе. Так, що матч може відкрити нам нові імена."

Матч розпочнеться о 19:00. У прямому ефірі його покаже ТРК "Україна".

Також сьогодні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України. Суперником "Шахтаря" стала друголігова "Полтава".
Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" не той склад, щоб посипати голову попелом" - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути