четвер, 18 листопада 2021 11:57

Тренера збірної України оштрафували на 15 тис. грн за мат

Тренера збірної України оштрафували на 15 тис. грн за мат
Айнарс Багатскіс очолює збірну України із 2019 року. Фото: ФБУ

Головного тренер збірної України з баскетболу 54-річного Айнарса Багатскіса оштрафували за використання нецензурної лексики.

Латвійський тренер після матчу МБК "Одеса" - "Київ-Баскет"(Багатскіс поєднує роботу в клубі й збірній. - Gazeta.ua) не зміг упоратися з емоціями, повідомляє Sport.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України не захотіла натуралізовувати американця

"Зараз ми порожні. Ніколи не називав прізвища, але є гравці, які мають подивитися на себе в дзеркало й запитати, що вони дали команді. Що ти дав команді під час гри, крім х**ні. Вибачте", - сказав Багатскіс.

Тренер порушив статтю Дисциплінарного кодексу ФБУ "Публічні висловлювання". Санкція статті передбачає застосування дисциплінарної санкції у вигляді обов'язку сплатити грошовий внесок на користь ФБУ в розмірі від 10 тис. грн до 20 тис. грн. Тренера вирішили покарати на 15 тис. грн.

Айнарас Багатскіс очолює збірну України з 2019 року. Відтоді працює наставником київського "Київ-Баскета". В Україні мав досвід роботи з "Будівельником", з яким двічі ставав чемпіоном України. Також очолював литовський "Жальгіріс" і збірну Латвії.

Зараз ви читаєте новину «Тренера збірної України оштрафували на 15 тис. грн за мат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути