неділя, 19 серпня 2012 16:53

Тренер Володимира Кличка шпигував за суперником українця

Тренер Володимира Кличка шпигував за суперником українця
Маріуш Вах і Володимир Кличко проведуть бій 10 листопада ФОТО: sovsport.ru

Промоутер Маріуша Ваха Маріуш Колодзей прийняв рішення про обмеження доступу сторонніх осіб до зали Global Boxing Gym, у якому Вах готується до поєдинку з Володимиром Кличком.

Це сталося після того, як зал відвідав другий тренер братів Кличків Джеймс Алі Башир, якого там аж ніяк не чекали з розпростертими обіймами.

Після цього було прийнято рішення про закриття залу Global Boxing Gym для сторонніх осіб - тепер його зможуть відвідувати лише працівники і боксери промоутерської компанії Маріуша Колодзея Global Boxing, повідомляє Bokser.org.

Промоутер Ваха не хоче, щоб Башир або інші люди з команди Кличка спостерігали за підготовкою Ваха до бою з українцем, і його цілком можна зрозуміти - навіть з психологічної точки зору Ваху було б важко готуватися до поєдинку з Кличком під наглядом сторонніх осіб, які можуть виявитися "розвідниками" з команди його суперника.

Зазначимо, що Башир після відвідин табору поляка запевнив, що Володимир Кличко обов'язково переможе.

"Вах - хороший, солідний боксер. Але він просто хороший, а не великий. Володимир нокаутує його. Вах ще занадто "зелений", він поки не готовий до таких боїв. Він ще стане чемпіоном світу, але не зараз", - сказав Башир .

Нагадаємо, бій Володимира Кличка з Маріушем Вахом попередньо запланований на 10 листопада, хоча дата поєдинку ще може змінитися. А от місце проведення цього бою вже вибрано остаточно - це 57-тисячний стадіон Imtech Arena в Гамбурзі.

Зараз ви читаєте новину «Тренер Володимира Кличка шпигував за суперником українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути