середа, 18 липня 2012 11:34

Стали відомі претенденти на бій з Володимиром Кличком

Стали відомі претенденти на бій з Володимиром Кличком
Бенте назвав претендентів на бій з Володимиром Кличко. Фото: gorodokboxing.com

Менеджер братів Кличко Бернд Бенте у розмові з американським журналістом Крісом Манніксом назвав імена потенційних суперників Володимира Кличка для поєдинку, запланованого на кінець цього року.

За словами Бенте, на бій з Володимиром Кличко претендують поляк Маріуш Вах (27-0, 15 КО), росіянин Денис Бойцов (31-0, 25 КО), кубинець Одланьєр Соліс (18-1, 12 КО), канадець Бермейн Стіверн ( 22-1-1, 20 КО) і білоруський гігант Олександр Устінов (27-0, 21 КО), який є боксером промоутерської компанії братів Кличків К2 Promotions.

Додамо, що раніше Володимир Кличко обіцяв надати шанс Тайсону Ф'юрі, проте небитого британського цигана в списку, озвученому Бенте, немає. Як немає і російського регулярного чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA Олександра Повєткіна, якого в команді Кличка публічно називають боягузом.

Нагадаємо, що в своєму останньому бою Володимир Кличко без особливих проблем розправився з претендентом по лінії IBF Тоні Томпсоном.

Після цього IBF оголосила новий челленджер на бій з Кличком, запропонувавши це право Томашу Адамеку, Одланьєру Солісу, Олександру Устінову і Кубрат Пулєву. Однак через постійно мінливі плани в Адамека ця ідея поки не отримала жодної конкретики.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі претенденти на бій з Володимиром Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути