середа, 11 липня 2012 14:40

Володимир Кличко врятував від банкрутства британський телеканал

Володимир Кличко врятував від банкрутства британський телеканал
Володимир Кличко врятував "вмираючий" телеканал. Фото:reuters.com

Перемігши американця Тоні Томпсона минулої суботи, український чемпіон світу у важкій вазі Володимир Кличко попутно зробив ще й добру справу для британського спортивного телеканалу.

Як повідомляє New York Times, керівництво британського телевізійного каналу Box Nation, присвяченого цілком боксу і подіям в світі цього виду спорту, збиралося подавати документи на процедуру банкрутства, коли з'явився несподіваний порятунок у вигляді чемпіона IBF, WBA і WBO у важкій вазі Володимира Кличка.

Його поєдинок проти американця Тоні Томпсона привів до раптового напливу передплатників, і замість банкрутства каналу довелося вирішувати іншу, набагато більш приємну проблему - задоволення попиту рекордної кількості охочих придбати абонемент.

Нагадаємо, минулої суботи чемпіон світу у важкій вазі за трьома основними версіями Володимир Кличко здобув дострокову перемогу над 40-річним претендентом із США Тоні Томпсоном.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко врятував від банкрутства британський телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути