пʼятниця, 10 жовтня 2008 15:08

Тренер збірної Англії кидає виклик Казахстану

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло планує виставити в завтрашньому матчі проти команди Казахстану одразу трьох нападаючих. Італієць нарешті вирішив зіграти у відкритий атакуючий футбол, повідомляє TheGuardian.

Не дивлячись на позитивні результати, які англійці демонструють у відбірному турнірі ЧС-2010, включаючи сенсаційний розгром хорватів на їх полі з рахунком 4:1, тренеру збірної все одно пристойно діставалося від ЗМІ, які критикували італійця (ось вже чия б корова мукала, а англійська - мовчала!) за занадто обережний стиль гри. Так, команди Капелло зазвичай не страждають зайвою відвертістю і їх гра не відрізняється особливим видовищем, але манірні англійці, чия збірна бездарно "злила" минулий відбірковий цикл, могли б і помовчати, якщо людина дає головне - результат.

Як би там не було, але Фабіо, схоже, набридли ці вислови, і він зважився наступити на горло власній пісні. Завтра команда Капелло гратиме та даватиме грати суперникові, який навряд чи буде налаштований також, як хорвати в листопаді. Разом з Уейном Руні та Емілем Хескі скоріш за все буде грати "герой Загребу" Тео Уолкот. "Коли я довірився Уолкоту, я відчував, що він зможе виправдати мої надії. Втім, те, що трапилося, перевершило всі очікування", - сказав Капелло.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Тренер збірної Англії кидає виклик Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути