вівторок, 12 вересня 2017 21:28

Тренер "Наполі" поділився секретами ротації на матч із "Шахтарем"
6

Фото: Євген Савчук
Мілік: "Я не грав, але виріс ментально"
Саррі: "" Динамо "- атлетична команда, а" Шахтар "більш технічна"

Головний тренер італійського "Наполі" Мауріціо Саррі впевнений, що його команду чекає дуже важка гра на старті Ліги чемпіонів проти "Шахтаря". При тому, що донеччани не є явними фаворитами групи.

Минулого року його команда стартувала в турнірі поєдинком проти київського "Динамо" і виграла 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я скалка в дупі від природи": банкір, який домігся успіху з "Наполі"

"Шахтар" поки в Італії маловідома команда. Але ми знаємо, що гравці там достатньо технічні, команда атакує великими силами з підключенням флангових захисників. Що дозволяє створювати чисельну перевагу. "Динамо" - більш атлетична команда, а в "Шахтарі" більш технічні гравці", - вважає він.

У складі неаполітанців на матч з "гірниками" можливі зміни.

"Відносно вибору гравців, можливо, не зіграє Мертенс, а замість нього вийде Лоренцо Інсіньє. Що стосується змін у складі по закінченню сезону, зараз я про це не готовий говорити, ще занадто рано.

Щодо нашої групи, на такій короткій дистанції не можна недооцінювати значення першого матчу, від нього залежить загальний результат. "Фейєноорд" найскладніший суперник з тих, хто був у четвертому кошику, "МанСіті" не потребує додаткових уявленнях, а "Шахтар" - це дуже технічна команда", - підкреслив Саррі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Шахтаря" поставив чемпіонат України вище, ніж Лігу чемпіонів

Італійський тренер зазначив явного лідера "Наполі".

"Марек Гамшик зараз незамінний гравець. Він здатний грати між лініями. Ми його часто замінюємо, щоб він швидше вийшов на пік форми", - резюмував він.

На прес-конференції також був присутній польський форвард "Наполі" Аркадіуш Мілік. Минулий сезон футболіст багато пропустив через травму і відновився лише недавно.

"Не думаю, що я щось втратив за цей рік. Так, я багато пропустив як гравець, але при цьому багато працював над собою і виріс ментально. Я готовий завтра грати, багато що тут залежить від рішення тренера. Тим більше, що я вже виступав за свою національну збірну", - підкреслив футболіст.

Матч "Шахтар" - "Наполі" відбудеться на ОСК "Металіст". Початок о 21:45, текстовий онлайн проведе Gazeta.ua, прямий ефір - телеканал "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Наполі" поділився секретами ротації на матч із "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути