вівторок, 12 вересня 2017 18:54

Наставник "Шахтаря" поставив чемпіонат України вище, ніж Лігу чемпіонів

Наставник "Шахтаря" поставив чемпіонат України вище, ніж Лігу чемпіонів
Фонсека: "Зробимо все, щоб змінити підсумок боротьби в нашій групі". Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Шахтаря" Пауло Фонсека поспілкувався з журналістами напередодні старту Ліги чемпіонів. 13 вересня донеччани зіграють в Харкові проти італійського "Наполі".

"До цієї гри ми готувалися трохи по-іншому, при цьому не змінюючи принципи гри. Ми зустрінемося з однією з найсильніших команд, з точки зору колективних дій - однієї з найскладніших в Європі. Також вона сильна індивідуальною майстерністю окремих гравців - Гамшик, Мертенс, воротар Рейна. Перераховувати всіх не бачу сенсу. Ще в минулому сезоні "Наполі" програв усього 4 рази в чемпіонаті Італії. Нам треба бути практично ідеальними, щоб впоратися з цією командою", - зазначив Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" показав, як готується до матчу з "Наполі"

"Шахтар" відмовився перед матчем проводити тренування в Харкові, провівши його в Києві.

"Все просто. Зазвичай передматчеве тренування проводять, щоб відчути поле, але нам це не треба, ми і так тут граємо. Тому вирішили потренуватися там, де зазвичай це робимо і відпрацювати деякі деталі.

Наша гра не дуже базується на фізиці. Ми любимо володіти м'ячем, організовану атаку. Що ми можемо запропонувати супернику, побачимо завтра. Ми ж розуміємо, що на відміну від більшості команд в чемпіонаті України "Наполі" не стане закриватися на своїй половині поля", - підкреслив тренер "Шахтаря".

"Про матч із "Наполі" ми почали говорити тільки після закінчення гри з "Зорею". Нашою головною метою завжди був чемпіонат, на ньому ми сконцентровані більше. Тому не забігає в підготовці далеко вперед. Але розуміємо, наскільки складні матчі Ліги чемпіонів", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддівство, Луческу, трансфери, Гвардіола: про що говорив наставник "Шахтаря" перед стартом у Лізі чемпіонів

За словами тренера, перед завтрашнім стартом в Лізі чемпіонів він хвилюється набагато менше, ніж це було з "Порту".

"Нервував і переживав я більше з "Порту" 4 роки тому. Зараз із "Шахтарем" у мене більше амбіцій, ніж хвилювання.

Фаворитами в боротьбі за вихід до наступного кола однозначно вважаю "Наполі" і "Манчестер Сіті". Ми ж максимально постараємося змінити підсумковий результат. Завтрашній матч нічого не вирішуватиме, але той, хто виграє, буде в кращій позиції для подальшої боротьби. А на місці травмованого Кривцова зіграє Іван Ордець, йому я повністю довіряю", - резюмував наставник "Шахтаря".

Матч "Шахтар" - "Наполі" відбудеться на ОСК "Металіст". Початок о 21:45, текстовий онлайн проведе Gazeta.ua, прямий ефір - телеканал "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Шахтаря" поставив чемпіонат України вище, ніж Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути