Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 16:57

Тренер "Баварії" хотів тренувати "Шахтар"

Тренер "Баварії" хотів тренувати "Шахтар"
Ганс-Дітер Флік має досвід роботи в збірній Німеччини. Фото: REUTERS

Донецький "Шахтар" вів перемовини з тренером мюнхенської "Баварії" Гансі Фліком.

Німецький спеціаліст був зацікавлений працювати в Україні, але не зміг відмовитися очолити національну команду, розповів журналіст Олександр Денисов в ефірі "Денисов Time".

"Коли говорив, що "Шахтар" має цікавість до двох тренерів із Серії А, мав на увазі Паулу Фонсеку. Його донецький клуб розглядав у теорії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вернидуб став чемпіоном Молдови

Був і один реальний варіант, про який велися переговори. Щобільше, сторони навіть досягли угоди. Щоправда, було це ще навесні. Зрозуміло, що клуб не запропонував новий контракт Луїшу Каштру й налаштовувався, що хтось прийде новий.

На кого клуб вийшов - Ганс-Дітер Флік, головний тренер "Баварії". Переговори відбулися, тому що Флік заявив, що покине "Баварію" після закінчення сезону. Переговори були, Флік підтвердив, що готовий очолити "Шахтар".

Щоправда, потім з'явилася інформація, що є прямий інтерес, щоб Флік став головним тренером збірної Німеччини. Тут уже Флік по-джентельменськи сказав, що від такої пропозиції не відмовляються. Але що Флік давав принципову згоду очолити "Шахтар" - така інформація була", - сказав Денисов.

Флік із "Баварією" двічі виграв Бундеслігу, один раз Лігу чемпіонів, клубний Кубок світу, Кубок Німеччини, Суперкубок Німеччини й Суперкубок УЄФА. Наставник покине команду наприкінці сезону через конфлікт зі спортивним директором клубу Хасаном Саліхаміджичем.

За повідомленням ЗМІ, новим тренером донецької команди буде італієць Роберто Де Зрербі.

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Баварії" хотів тренувати "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути