понеділок, 12 жовтня 2009 08:23

Травма залишила Роналду без футболу на один місяць

Травма залишила Роналду без футболу на один місяць

Атакуючий півзахисник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду не зможе грати щонайменше протягом місяця через травму, передає в неділю агентство Associated Press.

Як говориться в заяві футбольного клубу, обстеження показало, що Роналду сильно розтягнув зв"язки, тому йому буде потрібно багато часу для відновлення.

24-річний футболіст, трансфер якого влітку 2009 року обійшлася "Реалу" в рекордних 94 мільйони євро, отримав травму в суботу, коли грав за збірну Португалії в матчі за путівку на чемпіонат світу-2010.

Нагадаємо, в кінці вересня якийсь чаклун, який називає себе Пепе, оголосив, що португальський півзахисник незабаром отримає важку травму, яка покладе кінець його кар"єрі. 30 вересня в матчі групового турніру Ліги чемпіонів проти "Марселя" Роналду дійсно отримав травму гомілкостопа і залишив поле на 70-ій хвилині.

Пізніше чаклун пояснив, що отримав замовлення від заможної жінки, не європейки, яку образив Роналду. Пепе заявив, що тій жінці "був потрібний чоловік, а не Барбі". Про національність чаклуна не повідомлялося. Подейкують, що замовником могла бути Періс Хілтон.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Травма залишила Роналду без футболу на один місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути