пʼятниця, 25 вересня 2009 16:22

Перемоги "МЮ" роблять Роналду щасливим

Перемоги "МЮ" роблять Роналду щасливим

Найдорожчий футболіст світу, атакуючий півзахисник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду сказав, що він регулярно дивиться матчі своєї колишньої команди - англійського "Манчестер Юнайтед". Про це пише англійське видання The Daily Mirror. Роналду підкреслив, що він дивиться ігри за участю "МЮ" так часто, як тільки може. Португалець сказав, що відчуває себе щасливим, коли його колишня команда виграє.

Роналду також відзначив, що радий за свого співвітчизника Нані, який отримав більше ігрового часу в "МЮ" після продажу Роналду в "Реал". За словами Роналду, якщо Нані гратиме частіше, він зможе показати вболівальникам дуже високий рівень гри. Роналду також розповів, що він часто говорить з Нані по телефону.

Роналду грав за "Манчестер" шість років, а влітку 2008 року перейшов в "Реал" за рекордні 94 мільйони євро. У мадридському клубі португалець встановив рекорд: він став першим новачком "Реала", який забив голи у всіх чотирьох дебютних матчах за мадридців.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Перемоги "МЮ" роблять Роналду щасливим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути