понеділок, 15 березня 2010 08:27

Травма поставила хрест на участі Бекхема в ЧС-2010 (ФОТО)

Девід Бекхем отримав серйозну травму в матчі "Мілана" проти "К"єво", повідомляє агентство Reuters. За наявною інформацією, футболіст порвав ахіллове сухожилля. Настільки серйозна травма ставить під питання його участь в чемпіонаті світу в складі англійської збірної.

За кілька хвилин до фінального свистка Бекхем перебував з м"ячем у вільній зоні в центрі поля. Несподівано він зупинився і попросив допомоги медперсоналу. Півзахисника винесли з поля на ношах, після чого він уже не повернувся в гру.

До цього моменту "Мілан" використав усі свої заміни, однак команді вдалося зберегти мінімальну перевагу над "К"єво" до кінця зустрічі.

У штабі наставника "Мілана" Леонардо повідомили, що в найближчий час Бекхема відправлять на операцію до Фінляндії.


Сезон гри за "Мілан" для Бекхема завершений, оскільки травма не дозволить йому з"явитися на полі ще як мінімум три місяці. У випадку, якщо футболіст зуміє відновитися тільки до середини червня, йому не вдасться взяти участь у чемпіонаті світу в ПАР.

У 2002 році через перелом плюсни (кістки пальців стопи) Бекхем також був змушений пропустити більшу частину ігор англійської збірної в рамках чемпіонаті світу в Південній Кореї та Японії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Травма поставила хрест на участі Бекхема в ЧС-2010 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути