вівторок, 16 лютого 2010 15:53

"Вперше в житті бажатиму "МЮ" поразки" - Бекхем

"Вперше в житті бажатиму "МЮ" поразки" - Бекхем

Півзахисник італійського "Мілана" Девід Бекхем напередодні матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зізнався, що вперше в житті змушений бажати поразки "Манчестер Юнайтед". Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Я вболівальник "МЮ" і вперше в житті змушений буду бажати цій команді поразки. Я виріс у Манчестері та виїхав звідти тільки в 27 років. Думав, що буду грати за "Юнайтед" вічно. Сер Алекс Фергюсон для мене майже як батько, незважаючи на всі злети і падіння я зберіг про нього тільки гарні спогади", - розповів про свої почуття Бекхем.

За словами півзахисника "Мілана", ввечері 16 лютого він має намір абстрагуватися від ностальгічних емоцій і віддати всі сили своїй нинішній команді, щоб вивести "россонері" в чвертьфінал Ліги чемпіонів.

Востаннє в рамках головного клубного турніру Європи "Мілан" і "МЮ" зустрічалися в 2007 році в півфіналі. Тоді "Манчестер" здобув домашню перемогу з рахунком 3:2, але потім був розгромлений на "Сан-Сіро": три м"ячі у ворота гостей забили Кака, Зеєдорф і Джилардіно.

Матч "Мілан" - "Манчестер Юнайтед" відбудеться 16 лютого о 21.45. Трансляцію можна буде побачити по "Першому національному".

Цього ж дня в іншому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між собою зіграють французький "Ліон" та мадридський "Реал".

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Вперше в житті бажатиму "МЮ" поразки" - Бекхем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути