понеділок, 11 січня 2010 16:46

Бекхем зробив собі татуювання у вигляді Христа
6

Суперзірка футболу Девід Бекхем зробив собі нове татуювання у вигляді картини художника Метью Брукса "Чоловік Жалю", яка зображає Христа. Нове татуювання з"явилося на боці футболіста після перемоги Мілану над Ювентусом з рахунком 3:0, пише Daily Mail.

Це вже четверте християнське зображення, яке Бекхем зробив на своєму тілі, додавши його до колекції татуювань найрізноманітніших культур.


Футболіст вже має розп"яття позаду його шиї, янгола-охоронця між плечима, та янгола на правому плечі.

Однак, в своїй першій біографії "Мій Світ" Бекхем розповів, що найтісніший зв"язок він має з іудаїзмом.

"Я ймовірно маю більше контакту з іудаїзмом, ніж з будь-якою іншою релігією. Я носив кіпу, коли був маленьким, а також бував на деяких єврейських весіллях разом з моїм дідом", - написав він.

Девід з дружиною Вікторією також зробили собі парні татуювання на івриті, використавши напис, який зазвичай викарбовують на єврейських обручках: "Я є моя кохана, моя кохана є я".


2002 рік: Спина Бекхема майже порожня, лише з ім"ям його першого сина. За декілька років він вже майже вкритий татуюваннями

На його лівій руці є татуювання з іменем Вікторія мовою хінді, а під ним латинський напис "Ut Amem Et Foveam", що означає "Та, кого я люблю і лелію".

На лівому плечі Бекхема - янгол з написом "Перед обличчям негод". На спині намальовані імена його синів - Брукліна, Круза і Ромео.

На руках футболіста витатуйовані зірки, японські узори, спокусливі жінки, а також число VII - номер, під яким він грав в "Манчестер Юнайтед".

В своїй автобіографії "Обома ногами на землі", Бекхем розповів про свої татуювання.

"Всі мої татуювання про людей в моєму житті, про мою дружину і синів, яких я хотів би завжди мати поруч. Коли ви бачите мене, ви бачите татуювання. Ви бачите вираження того, як я відчуваю Вікторію і хлопчиків. Вони - частина мене".

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бекхем зробив собі татуювання у вигляді Христа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути