середа, 11 серпня 2010 08:59

Товариські матчі. Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д"Івуару

Товариські матчі. Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д"Івуару

Збірна Бразилії з футболу здобула виїзну перемогу над командою США в товариському матчі. Гра, що відбулася в ніч на 11 серпня в Іст-Рутерфордом, завершилася перемогою бразильців з рахунком 2:0, повідомляє Associated Press. Цей матч став для п"ятикратних чемпіонів світу першим під керівництвом нового тренера Мано Менезеса.

Рахунок на 29-й хвилині відкрив 18-річний нападаючий "Сантоса" Неймар. Після навісу з флангу він ударом головою послав м"яч у ворота Тіма Ховарда. Другий гол у кінцівці першого тайму забив 20-річний форвард "Мілана" Алешандре Пато (на фото), якому асистував Рамірес. Неймар і Пато не потрапили до складу на чемпіонат світу в ПАР.

На ЧС-2010 бразильці дійшли до 1/4 фіналу, де поступилися збірній Голландії з рахунком 1:2. Після закінчення турніру головний тренер Дунга був відправлений у відставку. Менезес, який змінив його пообіцяв повернути збірній Бразилії атакуючу та видовищну гру.

У матчі з США Менезес випустив на поле трьох нападаючих - Неймара, Пато і Луїса Фабіано, який був капітаном команди. Тренер відзначив, що він і далі планує награвати цю зв"язку форвардів. Матч США - Бразилія відвідали понад 77 тисяч глядачів.

Увечері 10 серпня відбулися ще два товариських матчі. Збірна Італії під керівництвом нового головного тренера Чезаре Пранделлі поступилася Кот-д"Івуару (0:1), а Боснія і Герцеговина зіграла внічию з Катаром (1:1).

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Товариські матчі. Бразилія обіграла США, Італія поступилася Кот-д"Івуару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути