Ексклюзиви
вівторок, 02 липня 2013 11:59

"Тоттенхем" заплатить 20 мільйонів євро за одного з кращих гравців Кубка Конфедерацій

"Тоттенхем" заплатить 20 мільйонів євро за одного з кращих гравців Кубка Конфедерацій
Пауліньо виграв Кубок Конфедерацій у складі збірної Бразилії ФОТО: gfaclaims.com

Півзахисник збірної Бразилії з футболу Пауліньо, який ввійшов до трійки кращих гравців Кубка Конфедерацій, продовжить кар'єру у лондонському "Тоттенхемі. Про це повідомляє сайт Goal.com.

За трансфер 24-річного гравця англійський клуб заплатить бразильському "Корінтіансу" 17 мільйонів фунтів стерлінгів (трохи менше 20 мільйонів євро).

До "Тоттенхему" Пауліньо приєднається через кілька днів. Бразильцеві надали відпочинок після виступу на Кубку конфедерацій. На переможному турнірі бразилець провів п'ять матчів, забивши два голи. У тому числі на його рахунку переможний м'яч у ворота команди Уругваю у півфінальній грі.

За підсумками Кубка конфедерацій Пауліньо був названий третім кращим гравцем турніру. Першим став його партнер по збірній Неймар, а другим - іспанець Андрес Іньєста.

У "Корінтіансі" Пауліньо виступав з 2010 року. До цього він грав за команди нижчих бразильських дивізіонів - "Брагантіно" і "Пан де Асукар", де розпочав кар'єру. А в 2006-2008 роках бразилець виступав за литовський "Вільнюс" і польську "Лодзь". За збірну Бразилії півзахисник провів 17 ігор, забивши п'ять голів.

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" заплатить 20 мільйонів євро за одного з кращих гравців Кубка Конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути