понеділок, 07 лютого 2011 08:30

Торрес дебютував у "Челсі" з поразки "Ліверпулю"

Торрес дебютував у "Челсі" з поразки "Ліверпулю"

"Ліверпуль" здобув виїзну перемогу над лондонським "Челсі" у центральному матчі чергового туру чемпіонату Англії з футболу. Зустріч завершилася з рахунком 1:0, єдиний гол на 69-й хвилині забив Рауль Мейрелеш.

У складі "Челсі" вперше вийшов на поле Фернандо Торрес, який тиждень тому перейшов у лондонський клуб з "Ліверпуля". Іспанський форвард був включений до стартового складу і відіграв 65 хвилин.

"Ліверпуль" міг відкрити рахунок ще в першому таймі: Максі Родрігес після прострілу Стівена Джеррарда бив у порожні ворота з меж воротарського майданчика, проте влучив у поперечину.

Після перемоги над лондонським клубом "Ліверпуль", який провалив початок сезону, піднявся на шосту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Англії. "Челсі" залишився на четвертому місці, поступаючись 10 очок лідерові - "Манчестер Юнайтед".

"Манчестер" на чотири очки випереджає лондонський "Арсенал", який у суботу зіграв внічию 4:4 з "Ньюкаслом", виграючи по ходу матчу з рахунком 4:0.

Челсі - Ліверпуль - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Мейрелеш (69).

ЧЕДСІ: Чех, Босінгва (Давид Луїз, 73), Іванович, Террі, Е. Коул, Обі Мікель (Малуда, 71), Ессьєн, Лемпард, Дрогба, Торрес (Калу, 66), Анелька.

ЛІВЕРПУЛЬ: Рейна, Каррагер, Келлі, Аггер, Джонсон, Джеррард, Лукас, М. Родрігес (Ф. Ауреліо, 75), Мейрелеш (Поульсен, 84), Кюйт, Шкртел.

Попередження: Обі Мікель (1), Лукас (74).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Торрес дебютував у "Челсі" з поразки "Ліверпулю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути