четвер, 23 березня 2017 18:00

Топ-модель з Хорватії тренує чоловічий футбольний клуб
29

Не сяду на пеньок
Фото: instagram.com
М'яч на полі Тіхани

Хорватія відома не лише своїми футболістами, без яких нині важко уявити топ-клуби Європи. Саме ця країна виявилася символом краху ще однієї футбольної традиції. А точніше - батьківщиною першої жінки, яка стала тренером чоловічої команди.

29-річна Тіхана Немчич - модель, фіналістка конкурсу "Міс Спорт Хорватії-2008". Крім того, ще й професійна футболістка: виступала за команди "Аграм" і "Динамо", за останню - протягом 10 років. Також зіграла 5 матчів у складі збірної Хорватії. На тренерську роботу перейшла 2012 року після того, як отримала травму коліна і завершила кар'єру гравця.

Сьогодні Тіхана очолює чоловічу команду "Вікторія Ваковац", яка виступає в п'ятому за силою хорватському дивізіоні. За словами дівчини-тренера, вона не соромиться командувати чоловіками. Придумала правила, щоб не потрапляти в делікатні ситуації у роздягальні.

"У нас є правило. Хлопці йдуть переодягатися. Коли вони закінчують, один з них виходить і кличе мене. Я ніколи не увійду в роздягальню сама, щоб не поставити себе в незручне становище", - говорить вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віда плюс ще 22: збірна Хорватії оголосила склад на матч проти України

Національна збірна України (вже чоловіча) зіграє 24 березня в Загребі проти команди Хорватії в рамках відбору на Кубок світу-2018. Початок о 21:45.

Після чотирьох турів збірна Хорватії є лідером групи I, маючи в своєму активі 10 очок. На два пункти менше має збірна України, яка посідає друге місце.

Раніше Андрій Шевченко назвав остаточний список футболістів на матч з хорватами.

Зараз ви читаєте новину «Топ-модель з Хорватії тренує чоловічий футбольний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути