четвер, 29 березня 2007 17:15

Тітов вже не зіграє за збірну Росії

 

Капітан "Спартака" Єгор Тітов, 30 років, дав інтерв"ю виданню "Известия", де прояснив ситуацію з своїм виступом за збірну Росії. Гравець московського "Спартака" зізнався, що остаточно вирішив відмовитися від виступів за збірну, повідомляє Газета.Ру.

- Вже ухвалив для себе свідоме рішення щодо свого майбутнього в збірній. Залишилося тільки ще раз зустрітися з Гусом Хіддінком, оскільки наша розмова минулого тижня була порівняно поверхневою, – сказав Тітов.

На питання, чи готується він оголосити про своє остаточне прощання зі збірною, футболіст відповів: "Деталі нашої бесіди я не хочу розкривати. Принаймні, зараз. Але можу сказати, що моє рішення остаточне, і воно ніяк не пов"язане з футболом. Просто в якийсь момент я усвідомив, що моя сім"я для мене важливіша за роботу".

Єгор Тітов провів за збірну Росії 41 матч і забив 7 голів. Вперше він одягнув футболку національної команди 10 жовтня 1998 року, коли збірна Росії в матчі відбірного турніру Євро-2000 програла на своєму полі команді Франції з рахунком 2:3, а останній матч провів 7 лютого 2007 року, коли російська збірна поступилася в гостях команді Нідерландів з рахунком 1:4.

Зараз ви читаєте новину «Тітов вже не зіграє за збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути