субота, 16 червня 2012 14:58

Тіто Віланова офіційно очолив "Барселону"

Тіто Віланова офіційно став тренером іспанського футбольного клубу "Барселона". 42-річний фахівець підписав контракт з каталонцями до 30 червня 2014 року. Про це повідомляє офіційний сайт каталонців.

За інформацією іспанських ЗМІ, зарплата Віланови складе сім мільйонів євро за сезон. Новий наставник каталонців отримуватиме на 500 000 євро менше, ніж попередній тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочу нікого тренувати" - Гвардіола

Другим тренером "Барселони" став Жорді Роура, який працював також у штабі Гвардіоли з 2008 року. Роура виступав за каталонців в 1988-1989 роках, але був змушений завершити ігрову кар'єру після важкої травми коліна. Тренером з фізпідготовки залишився Аурелі Альтіміра.

Хосеп Гвардіола не став продовжувати контракт, який закінчився 30 червня 2012 року. Тренер заявив, що він втомився від футболу і йому потрібно відпочити. Віланова допомагав Гвардіолі з моменту його приходу в "Барселону" в 2008 році, а до цього ще сезон працював з Гвардіолою у другій команді каталонського клубу.

Зараз ви читаєте новину «Тіто Віланова офіційно очолив "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути