Ексклюзиви
субота, 26 травня 2012 10:18

"Барселона" виграла Кубок Іспанії в останньому матчі Гвардіоли

"Барселона" виграла Кубок Іспанії в останньому матчі Гвардіоли
"Барселона" розгромила "Атлетик" у фіналі Кубка Іспанії ФОТО: fcbarcelona.com

"Барселона" виграла Кубок Іспанії з футболу, обігравши у фіналі змагання "Атлетик" з Більбао. Як повідомляє Agence France-Presse, зустріч, що пройшла в Мадриді пізно увечері 25 травня, завершилася з рахунком 3:0 на користь каталонців.

"Барселона" відкрила рахунок вже на третій хвилині матчу після точного удару Педро Родрігеса. На 20-й хвилині Ліонель Мессі зміцнив перевагу каталонської команди, а на 25-й хвилині Родрігес оформив дубль, встановивши остаточний рахунок зустрічі.

Минулий матч став останньою офіційною зустріччю "Барселони" під керівництвом Хосепа Гвардіоли. У наступному сезоні пост головного тренера команди займе його 42-річний помічник Тіто Віланова.

"Барселона" виграла Кубок Іспанії в 26-й раз у своїй історії, що є рекордом для цього турніру. Попередній раз каталонська команда завоювувала трофей у сезоні 2008/2009, повідомляє "Лента".

Кубок Іспанії

Фінал

Атлетик - Барселона 0:3 (0:3, 0:0)

Голи: 0:1 - Педро (3), 0:2 - Мессі (20), 0:3 - Педро (25).

Атлетик: Ірайсос, Ауртенече, Амореб'єта, Екіса, Іраола, Де Маркос (Андер, 46), Хаві Мартінес, Сусаета (Іньїго Перес, 46), Муніаін, Ібаі Гомес, Льоренте (Токеро, 73).

Барселона: Хосе Пінто, Монтойя, Бускетс, Піке, Адріано, Хаві (Фабрегас, 81), Маскерано, Іньєста, Санчес (С. Кейта, 71), Педро (Алькантара, 87), Мессі

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" виграла Кубок Іспанії в останньому матчі Гвардіоли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути