пʼятниця, 27 квітня 2012 16:36

"Не хочу нікого тренувати" - Гвардіола

"Не хочу нікого тренувати" - Гвардіола

На прес-конференції, що відбулася в п'ятницю, Хосеп Гвардіола оголосив про свій відхід з поста головного тренера "Барселони". Він пояснив причини, з яких після закінчення сезону піде з каталонського клубу, який очолював протягом чотирьох сезонів.

"Чотири роки на посаді головного тренера "Барси"- це ціла вічність. Я повністю вихолощений і потребую нових сил. Вимоги занадто високі, а тренер повинен завжди бути сильним.

Я знаю, що робота в "Барселоні" це великий привілей, але я впевнений, що чиню правильно. Мені потрібен час, щоб повернути собі ту пристрасть, що була в мене в перший рік в клубі", - сказав Гвардіола.

Також Гвардіола відповів на одне з найголовніших і хвилюючих питань - про своє майбутнє.

"На даний момент не хочу нікого тренувати. Я покидаю "Барселону" з почуттям добре виконаної роботи. Я говорю це, навіть незважаючи на те, що ми тільки що програли два турніри. Я дійсно віддав всю енергію, перебуваючи на цій роботі. Я не можу брехати. "Барселона" зробила правильний вибір, призначивши тренером Віланову. Гравці добре знають його", - сказав Пеп.

Нагадаємо, сьогодні президент каталонського клубу Сандро Росель підтвердив інформацію про відхід Хосепа Гвардіоли з поста головного тренера поки ще діючих чемпіонів Іспанії.

Новим головним тренером "Барселони" стане 42-річний помічник Гвардіоли Тіто Вілланова, який став знаменитим після скандального інциденту з Жозе Моуріньо, який мало не виколов йому око.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу нікого тренувати" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути