середа, 17 березня 2010 18:21

Тимощука кличуть в Росію, ван Боммель буде капітаном "Баварії" ще рік

Тимощука кличуть в Росію, ван Боммель буде капітаном "Баварії" ще рік

Капітан "Баварії" Марк ван Боммель залишиться в стані мюнхенців як мінімум до літа 2011 року. Сьогодні досвідчений півзахисник поставив підпис під новим контрактом, розрахованим до 30 червня 2011-го. Нагадаємо, що діюча угода була розрахована до кінця нинішнього сезону, і 32-річний ван Боммель взагалі міг завершити кар"єру футболіста.

"Продовжити контракт ще на один рік - це в першу чергу моє бажання. Хочу досягти з цією командою успіху і завоювати трофей. Такі цілі ставляться перед нами як цього року, так і в наступному", - наводить слова голландця офіційний сайт "Баварії" .

"Ми дуже раді, що Марк нарешті зміг продовжити особистий контракт з клубом. В останні роки, а особливо - у ці кілька місяців, він був гарантом стабільності та успіху нашої команди. Крім цього ван Боммель - хороший капітан і представник "Баварії".

Нагадаємо, що з моменту переходу Анатолія Тимощука в "Баварію" ван Боммеля називали головним конкурентом українця за місце в складі.

Тим часом, представник Анатолія Віталій Юрченко заявив, що футболістові набридла роль запасного, і він може повернутися в чемпіонат Росії з урахуванням того, що трансферне вікно в російській Прем"єр-лізі подовжено до 8 квітня.

При цьому Юрченко відзначив, що поки можливість трансферу вже цієї весни залишається лише теоретичною.

"Є теоретична можливість, що перехід в інший клуб відбудеться вже в найближчий час. Справа в тому, що трансферне вікно у Росії відкрито до 8 квітня. Два клуби зробили Анатолію вигідні пропозиції. Проте боси "Баварії" заявили, що зацікавлені в тому, щоб Тимощук залишався в команді, тому що дуже цінують його професіоналізм і особисті якості ", - цитує Юрченка мюнхенська Tages Zeitung.

За відомостями джерела, два клуби, про які говорить представник Тимощука, - це "Зеніт", у складі якого Тимощук ставав чемпіоном Росії і вигравав Кубок УЄФА, а також московський "Спартак".

Раніше Анатолій Тимощук розповів про свої трансферні плани, заявивши, що не хоче залишати мюнхенської "Баварії".

За матеріалами Сегодня, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Тимощука кличуть в Росію, ван Боммель буде капітаном "Баварії" ще рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути