Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2010 09:30

"Я не здаюся і ніколи не здамся" - Тимощук

"Я не здаюся і ніколи не здамся" - Тимощук

Півзахисник збірної України і мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук розповів, чому останнім часом не потрапляє до складу свого клубу, а також не виключив, що може повернутися в свою колишню команду, з якої він і перебрався до Німеччини - пітерський "Зеніт".

"В середу матч на Кубок Німеччини (у чвертьфіналі "Баварія" приймає "Гройтер Фюрт"). Сподіваюся, гратиму, - цитує Тимощука "Спорт день за днем". - Я готовий грати в кожному поєдинку по 90 хвилин, скільки б ігор не було. Але все залежить від головного тренера Луї ван Галя і його поглядів на гру.

Я роблю все можливе, претензій у тренерів до мене немає ні по одному матчу, які я вже зіграв. Тому мені залишається тільки працювати, працювати і чекати свого шансу. У тренера є своє бачення, і нам важко судити про його рішення.

Що стосується мене особисто, то я не здаюся і, повірте, не здамся ніколи, якою б складною не була ситуація. В останньому ж - покаже час".

"Що стосується розмов про моє повернення в "Зеніт", то ця команда для мене - це завжди реально, - додав Тимощук. - "Зеніт" - дуже хороша команда, в якій впродовж двох з половиною років я отримував задоволення не тільки від футболу, але і в цілому від життя, від спілкування з уболівальниками, від атмосфери на стадіоні "Петровський".

У мене залишилися дуже теплі спогади про Петербург, а до таких спогадів завжди хочеться повернутися... "Зеніт" для мене був, є і буде... Отже все можливо".

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Я не здаюся і ніколи не здамся" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути