субота, 16 січня 2010 16:18

Тимощук знову гратиме за "Зеніт"

Тимощук знову гратиме за "Зеніт"

Керівництво пітерського "Зеніта" домовилося з керівництвом "Баварії" про річну оренди свого колишнього гравця Анатолія Тимощука. Угоду між клубами було досягнуто вчора.

Що стосується самого Тимощука, то передбачається, що він приїде до Санкт-Петербурга на наступному тижні, коли і оформить свої стосунки з "Зенітом" документально. Або ж в Німеччині з ним зустрінеться Корнєєв.

Оренда Тимощука обійдеться команді Лучано Спалетті в два мільйони доларів. Головний тренер пітерського клубу вже давно дав добро на ведення переговорів і з Тимощуком, і з "Баварією" і саме з цієї причини угода між двома клубами була укладена майже без зволікань.

"Ми не хочемо відпускати Тимощука, - сказав тренер німців Луї ван Гаал. - Він ще може закріпитися у складі".

Але сам український футболіст давно зрозумів, що в "Баварії" його бачать на місці резервіста, і більше не хоче втрачати час. Нагадаємо, що Анатолій Тимощук, якйи став у складі "Зеніта" володарем Кубка УЄФА та суперкубка Європи, перейшов у мюнхенську "Баварію" влітку минулого року.

"Він мріяв грати в цій команді, - розповів нам друг гравця. - Але тепер він розуміє, що в Пітері йому було краще".

Однак головний тренер баварців голландець Луї ван Гаал відразу дав зрозуміти 30-річному українцю, що він не бачить того гравцем основного складу. У підсумку кумиру пітерських уболівальників довелося півроку просидіти на лавці запасних практично без ігрової практики.

Пропозиція від "Зеніта" повернутися поступила ще в минулому році, однак тільки зараз сторони остаточно домовилися про оренду. У послугах Анатолія був зацікавлений московський "Спартак", але Тимощук не захотів вести переговори з червоно-білими.

"Мені не подобається сидіти на лавці, - говорив Тимощук. - Я приїжджав до "Баварії", щоб грати".

livesports.ru

Зараз ви читаєте новину «Тимощук знову гратиме за "Зеніт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути