пʼятниця, 15 січня 2010 11:32

"Баварія" не збирається відпускати Тимощука

"Баварія" не збирається відпускати Тимощука

Генеральний менеджер "Баварії" Крістіан Нерлінгер і головний тренер клубу Луї ван Гаал заявили, що не будуть вести жодних переговорів про продаж українського півзахисника Тимощука.

За інформацією німецького "Більд", цілий ряд клубів зацікавлений у придбанні Тимощука, в тому числі "Ліверпуль", "Манчестер Сіті", а також російські "Зеніт" і "Спартак", проте у "Баварії" ясно дають зрозуміти, що не будуть вести жодних переговорів.

"Всі питання щодо змін складу в зимовий трансферний період закриті. Більше ніхто з гравців не піде і ми не будемо вести жодних переговорів", - заявив Крістіан Нерлінгер. "Я задоволений нинішньою кількістю гравців у команді", - вторить йому ван Гаал, який наполягав на скороченні чисельного складу, після чого 4 гравці (Тоні, Оттль, Брено і Баумйохан залишили "Баварію").

"Іноді гравцеві потрібен рік, щоб показати себе. Ним цікавляться багато клубів, але він залишиться", - прокоментував ван Гаал ситуацію українського півзахисника в його команді.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" не збирається відпускати Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути