неділя, 01 квітня 2007 14:48

Тимощук зіграє з "Барселоною"

За повідомленням іспанської газети AS, "Барселона" і петербурзький "Зеніт" досягли угоди про проведення товариського матчу.

Поєдинок відбудеться в травні в рамках святкування 82-річчя російського клубу. Ініціатором гри став "Зеніт", а генеральним спонсором майбутнього матчу — компанія "Газпром", повідомляє football.ua.

- Ми раді, що зуміли домовитися про проведення цього матчу. "Зеніт" чудова команда, відома в Європі. Крім того, ми не можемо пропустити можливість показати себе в Росії. Ми також знаємо, що в цій країні безліч наших фанатів, і ми з радістю надамо можливість їм відвідати матч улюбленого клубу — сказав на прес-конференції спортивний директор каталонського клубу Айтор "Чікі" Бегирістайн.

Це дуже великий успіх, що ми привеземо "Барселону" до Санкт-Петербургу. На моє переконання, сьогодні це найсильніша команда Європи, - висловив свою думку президент "Зеніту" Сергій Фурсенко

В даний момент вирішується питання точної дати проведення матчу. Імовірно, він відбудеться в суботу або неділю - 21 або 22 травня відповідно. Гра проходитиме на стадіоні "Петровський", а квитки поступлять в продаж з початку травня.

Про вартість квитків не повідомляється.

Футбольний клуб "Зеніт" був заснований в травні 1925 року як команда при Ленінградському металевому заводі імені Сталіна. З 1936 року клуб носив ім"я "Сталінець", а в 1940 отримав своє нинішнє ім"я — "Зеніт".

Зараз ви читаєте новину «Тимощук зіграє з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути