пʼятниця, 07 березня 2008 09:18

Тимощук визнав помилки "Зеніту" в обороні

Тимощук визнав помилки "Зеніту" в обороні

Капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук вважає, що його команда могла добитися в матчі проти французького "Марселя" більш прийнятного результату, ніж 1:3.

- Я вважаю, що ми могли розраховувати на більш позитивний результат, - відзначив український півзахисник відразу після фінального свистка. - Ми не дуже уважно зіграли в обороні. Але ми змогли забити м"яч, дуже важливий м"яч.

Капітан "Зеніту" визнав, що матч проти "Марселя", який перебуває у прекрасній формі і чий національний чемпіонат знаходиться у самому розпалі, дався російській команді дуже непросто.

- Це була дуже серйозна гра. Ми допустили серйозні помилки, - визнав Тимощук, на думку якого, пітерцям не могла не зашкодити дискваліфікація головного тренера Діка Адвоката, який з цієї причини не міг керувати грою команди з лавки. - Якщо такий результат, значить, його відсутність позначилася.

При цьому, за словами Тимощука, гра "Марселя" не стала для гравців "Зеніту" одкровенням.

- Те, що ми від них чекали, вони сьогодні показали, - визнав він.

На попередній стадії розіграшу Кубка УЄФА "Марсель" вибив з турніру московський "Спартак". Їх матч у Франції завершився розгромом російської команди з рахунком 3:0, а для повноцінного реваншу у Москві червоно-білим не вистачило ще одного забитого м"яча, і зустріч завершилася перемогою росіян 2:0.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук визнав помилки "Зеніту" в обороні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути