неділя, 01 лютого 2009 08:59

Тимощук відмовив усім і залишився в "Зеніті"

Автор: tymoshchuk.com
  Анатолій Тимощук
Анатолій Тимощук
"Чемпионат.ру" повідомив, що півзахисник ФК "Зеніт" Анатолій Тимощук ухвалив остаточне рішення залишитися в пітерському клубі як мінімум до літа. Спецінтерв"ю у капітана футбольної команди "Зеніт" узяли кореспонденти сайту "Спорт-Уїкенд":

- У міжсезоння 2008-2009 було багато розмов на тему - залишитеся  ви в "Зеніті" чи ні?..

- Це питання було достатньо актуальним під час моєї відпустки, під час відкритого для переходів трансферного "вікна". Але, як бачите, підготовку до сезону я почав із "Зенітом" і зараз знаходжуся в основному складі команди.

- Якщо не секрет, коли стане відомо про ваш можливий перехід?

- Наразі я ухвалив рішення залишитися. Тому до відкриття наступного трансферного "вікна" продовжуватиму грати в "Зеніті". Що буде далі – подивимося, ніхто не може заглядати в майбутнє. Існує певний інтерес до мене з боку європейських клубів, але все залежить від того, наскільки наполегливо вони вестимуть переговори.

- Один із керівників клубу сказав, що вам запропонували новий контракт. Наскільки це відповідає дійсності?

- Перед матчем проти "Реала" в Мадриді ми зустрічалися з президентом клубу, під час розмови обговорили усі необхідні питання і відповіли один одному на всі поставлені питання. Зараз я готуюся до сезону у складі "Зеніту", тому наразі сконцентрований на виступі команди в Кубку УЄФА та чемпіонаті Росії, що стартує через півтора місяці.  Я звик ставити перед собою максимальні цілі та прикладати усі свої сили для їх досягнення. При переході до "Зеніту" мені імпонували амбітні плани керівництва клубу та ті завдання, які ставилися перед ним. Я вважаю, що у нашої команди хороший потенціал, який дозволив їй виграти чотири трофеї за останній час, - сказав Тимощук.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук відмовив усім і залишився в "Зеніті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути