Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 18:00

Тевес: кар"єру завершу у рідному "Бока Хуніорс"

Форвард англійського клубу "Манчестер Юнайтед" Карлос Тевес заявив, що завершить свою кар"єру в "Бока Хуніорс".

23-річний футболіст залишив Латинську Америку у 2004 році, коли з "Корінтіанса" перебрався в англійський "Вест Хем". Влітку 2007 року Тевес перейшов до "Манчестер Юнайтед".

- Я хотів би пограти в Європі ще років п"ять, причому тільки в МЮ, а потім повернутися до Аргентини і завершити кар"єру в "Бока Хуніорс". Причому, я поїду в "Бока Хуніорс" не закінчувати, адже я знаходитимуся в самому розквіті сил, Упевнений, ми виграємо не один титул з моїм рідним клубом, - заявив Тевес.

У нинішньому сезоні Карлос Тевес є другим після Кріштіану Роналду бомбардиром "Червоних дияволів" - на рахунку аргентинця 13 забитих м"ячів.

- Зараз я граю відсотків на 70-80 від своїх можливостей. За останні три роки я практично не відпочивав. Ігри в клубах чергувалися з матчами за національну команду країни. Сподіваюся, що найближчим літом мені вдасться провести хоч би пару тижнів з сім"єю, - додав аргентинський форвард.

Джерело: "Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Тевес: кар"єру завершу у рідному "Бока Хуніорс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути