пʼятниця, 10 серпня 2012 11:40

"Тепер я легенда" - Болт цілував бігову доріжку після виграшу золотої медалі
20

Болт пробіг 200 метрів за 19,32 секунди
Фото: ФОТО: Reuters

П'ятикратний олімпійський чемпіон з легкої атлетики ямайський спринтер Усейн Болт заявив, що після перемоги на дистанції 200 метрів на Олімпіаді-2012 він став живою легендою. Болт підкреслив, що він є найвидатнішим з діючих атлетів. Про це повідомляє Associated Press.

За словами Болта, багато хто сумнівався в ньому і вважав, що він може програти, але тепер ці розмови слід припинити. Спортсмен сказав, що він став на один рівень з чотириразовим олімпійським чемпіоном американцем Майклом Джонсоном (він виступав на дистанціях 200 і 400 метрів).

Як пише британське видання The Daily Telegraph, Болт сказав, що не зумів встановити світовий рекорд на дистанції 200 метрів, тому що знаходиться не в кращій фізичній формі через болі в спині.

Фінальний забіг на 200 метрів на Іграх в Лондоні пройшов 9 серпня. Болт пробіг дистанцію за 19,32 секунди. Друге місце зайняв Йохан Блейк, а третім став Уоррен Вейр, обидва - співвітчизники Болта.

Раніше на Олімпіаді-2012 Болт виграв золото на дистанції 100 метрів. На Іграх-2008 в Пекіні ямайський спринтер переміг у бігу на 100 і 200 метрів, а також завоював золоту медаль в естафеті 4 по 100 метрів.

Зараз ви читаєте новину «"Тепер я легенда" - Болт цілував бігову доріжку після виграшу золотої медалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути